Kadıköy sahilinde ulu orta ilişkiye giren 2 erkeği görüntülendi

 

25 Ağustos 2023
Kadıköy sahilinde ulu orta ilişkiye giren 2 erkeği görüntülendi

İstanbul Kadıköy sahilinde 2 erkeğin herkesin gözleri önünde cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Cep telefonuyla videoyu kaydeden gencin ''Dayı ayıp değil mi?'' sözleri dikkat çekerken, görüntüleri paylaşan çok sayıda kullanıcı yaşananlara sert tepki gösterdi.

Sosyal medyaya dün akşam saatlerinde düşen bir video kısa sürede büyük infial yarattı. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 2 erkeğin sahildeki kayalıkların üzerinde cinsel ilişkiye girdikleri görüldü.

Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan videoda, iki erkeğin vatandaşların gözleri önünde ilişkiye girdikleri anlar yer alırken, cep telefonuyla bu mide bulandıran görüntüyü kaydeden gencin "Dayı ayıp değil mi?" sözleri dikkat çekti.

VATANDAŞLARIN ÖNÜNDE ULU ORTA İLİŞKİYE GİRDİLER

Hava almak için sahile akın eden, kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu kalabalığın önünde ulu orta birlikte olan şahısların yakalanması için görevlilere çağrıda bulunan sosyal medya kullanıcıları, böylesi görüntülerin tekrar etmemesi adına önlem alınmasını talep etti.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.