ÜNLÜ SES SANATÇISI HÜSEYİN KAĞIT'A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a özel kalite belgesi verildi. 

26 Ağustos 2023
ÜNLÜ SES SANATÇISI HÜSEYİN KAĞIT'A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Atatürk parkı içindeki lüks Restaurant Great Sahne isimli gece mekanında sahneye çıkmadan Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt'a Özel Kalite belgesini takdim etti.

Çok eğlenceli geçen sohbette Ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt "Kısa sürede Allahım yürü dedi yürüdüm. Alkol kullanmam, sigara içmem, uyuşturucuya karşıyım. Allahıma çok şükür kazanıyorum. Gece gündüz çalışıyorum. Hayır etmeyi seviyorum. Hayırım uçmasın 300 çocuğa bakıyorum" dedi. bizde Yeşilçam Medya ailesi olarak güzel yürekli sanatçımızı kutluyoruz.  


 
Yeşilçam Medya olarak organizasyon ve Medya firmasıyız. Bugüne kadar 20 kez ödül töreni düzenledik. Bu tecrübe ile çıktığımız yolda gerçekten kaliteli olduğuna inandığımız sanatçı ve iş insanlarımıza ödül ve Özel Kalite belgesi vermekteyiz. Ekibimizin araştırmalarıyla, Antalya halkına kaliteli işletmeleri ve sanatçıları duyurmakta kararlıyız.

 HÜSEYİN KAĞIT KİMDİR ?

Merhabalar, ben Hüseyin Kağıt. 1982 Ankara doğumluyum. Evli, mutlu ve 4 Çocukluyum. Halen Ankara Etimesgut’ta ikamet etmekteyim. Şair, Besteci, Saz Ve Ses Sanatçısı, Görüntü Ve müzik yönetmeniyim. Plak şirketim, Ses kayıt Ve fotoğraf stüdyom var.
Bir çok ödül ve bir sürü takma ad aldım. Bunların içinden en çok hoşuma giden Ankara’nın sevimli şairi ve beste fabrikası olmuştur. Google Ve YouTube Üzerinde dünyanın en ünlü hüseyin’i olarak belgesellere konu oldum.
Ve ayrıca bir çok sanatçı ile beraber klipler çekip,
düetler yaparak guinness rekorlar kitabına girmeyi düşünecek kadar ilerledim. Sinemada yayınlanan 2 filmde rol aldım. Ve 1 internet Dizisi yaptım. Bu şekildede oyunculuk serüvenimde başlamış oldu. Bir çok film ve diziye beste ve güfte yaptım. Radyo ve televizyon programı yaptım. Ve hala Yapmaktayım. Müzik benim olmazsa olmazımdır.
Saygılar sunuyorum.

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber I Hüseyin Kağıt I Antalya Özel Kalite Belgesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.