Tralhao iyi sonuçlar için zaman istedi

 

28 Ağustos 2023
Tralhao iyi sonuçlar için zaman istedi

Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönen Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Joao Tralhao, iyi futbol ortaya koymalarına karşın galibiyete ulaşamadıklarını, ancak doğru yolda ilerlediklerini söyledi. Sivasspor karşısında zor ve karmaşık bir maç geçirdiklerini söyleyen Portekizli teknik adam, “Öz güveni yüksek bir rakibe karşı oynadık. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk ve öne de geçmeyi başardık. Oyunu önde götürdüğümüz dönemde çok önemli bir oyuncuyu kaybettik. Bu durum bizim oyunumuzu dalgalandırdı ve oyuncu değişikliğinin hemen ardından gol yedik” dedi.

UYUM SORUNU

Mücadelenin ikinci devresinde oyun seviyelerini düşürdüklerini ifade eden Tralhao, bunun gerekçesi olarak ise transfer sürecinin devam etmesini gösterdi. Henüz oturmuş bir kadrolarının olmadığını ifade eden Tralhao, “Takımımıza sürekli yeni oyuncular geliyor. Birbirine henüz alışamadılar.

Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Hatalarımızı görüp iyi sonuçlar alan bir takım haline geleceğiz” diye belirtti. 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.