Gelecek ve Saadet Partisi'nde yerel seçim telaşı başladı

"Genel seçimleri kaybeden muhalefet birbirine girdi" 

29 Ağustos 2023
Gelecek ve Saadet Partisi'nde yerel seçim telaşı başladı

Genel seçimleri kaybeden muhalefet birbirine girdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamalarda, siyasi partilere yerel seçimlere tek başına girme çağrısında bulundu.

Akşener, bu açıklamanın yanı sıra yeni bir ittifak kapılarını da diğer muhalefet partilerine kapattı.

CHP'de ise Akşener'in sözlerinin yanı sıra seçimlere kendi listelerinden soktukları Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti nedeniyle tabandan yoğun eleştiriler geldi.

Akşener'in sözleri küçük ortakları telaşlandırdı

Parti tabanı, küçük ortak olarak tabir edilen bu partilerin herhangi bir oy katkısı sunmadığını, aksine CHP içerisinden seçilecek milletvekillerinin yerlerinin işgal edildiği görüşünde.

Hal böyle olunca Gelecek, Saadet, Deva ve Demokrat Parti'nin yerel seçimlerde ne yapacağı iyice belirsizleşti.

Meclis'te kurulan Saadet ve Gelecek Partisi ittifakının yerel seçimlerde de devam edeceği bilinirken Akşener'in açıklamaları, iki tarafta da soğuk duş etkisi yarattı.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.