30 Ağustos Zafer Bayramı Resmi Kabul Töreni Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları kapsamında Vali Hulusi Şahin ve Ebru Şahin ev sahipliğinde Resmi Kabul Töreni düzenlendi. 

31 Ağustos 2023
30 Ağustos Zafer Bayramı Resmi Kabul Töreni Düzenlendi

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında Resmi Kabul Töreni düzenledi. Geniş bir katılımla gerçekleşen törene Antalya İl Protokolü, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Şehit aileleri, Gaziler ve milli sporcular katıldı. Vali Şahin ve Ebru Şahin masaları ziyaret ederek konuklarıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi.


Çok Çalışacağız, Çok Üreteceğiz Ve Asla Durmayacağız
Törendeki konuşmasına protokol üyeleri ve resepsiyona katılan konukları selamlayarak başlayan Vali Şahin; “Eğer bugün bu coğrafyada bağımsız bir Türk Devleti olarak bulunuyorsak, Başkomutanlık Meydan Muharebesi bunun savaş boyutu, Lozan da anlaşması ve tapusudur. Biz bunu başardık ve bunun üzerine yeni Türk Devletini inşa ettik. Kurucu babalarımıza ne kadar şükran duysak azdır. Tabii ki en başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Düşman çoktu ‘Yenilir.’ dedi, ordu yoktu ‘Kurulur.’ dedi, para yoktu ‘Bulunur.’ dedi ve hepsini yaptı. Bugün geldiğimiz noktada eğer kendi uçaklarımızı özgürce havada uçurabiliyorsak O’nun milletine olan sarsılmaz inancına borçluyuz.

Onuncu Yıl Nutkundaki o kalpten söylediği ‘Türk milleti zekidir, Türk milleti çalışkandır.’ sözlerini lütfen hatırlayınız. Atatürk’ün bize çizdiği istikameti hem kendimize bir yol olarak benimsemeli, hem de çocuklarımıza bir rota olarak öğretmeliyiz. Bunun için çok çalışacağız, çok üreteceğiz ve asla durmayacağız, yorulmayacağız.” diye konuştu.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.