30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci Yıl Dönümü Antalya’da Coşkuyla Kutlandı

 

31 Ağustos 2023
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci Yıl Dönümü Antalya’da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla kutlandı. Büyük Zafer'in 101'inci yılı kutlamaları kapsamında ilk tören Vali Hulusi Şahin’in Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.


30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Antalya’mızda coşku ve gururla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından Antalya Valiliği Hükümet Konağına geçen Vali Hulusi Şahin, il protokolü ve vatandaşlarımızın tebriklerini kabul etti. Cumhuriyet Caddesinde gerçekleştirilen programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu, halk oyunları gösterileri ve İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı personeli ile Gazi ve Şehit yakınları derneklerinin tören geçişiyle kutlamalar sona erdi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.