Çift katlı otobüs arıza yaptı, yolcular saatlerce mahsur kaldı

 

02 Eylul 2023
Çift katlı otobüs arıza yaptı, yolcular saatlerce mahsur kaldı

Rize’den İstanbul’a giden 80 kişilik çift katlı otobüs arıza yapınca, yolcular saatlerce yolda mahsur kaldı.

1 Eylül akşamı Rize’den İstanbul’a doğru çıkan 80 kişilik çift katlı Metro Turizm’e bağlı yolcu otobüsü, Samsun’un Havza ilçesinde arıza yaptı. Kayış attığı söylenilen otobüs, gece 03.30 sıralarından itibaren tamir edilmeye uğraşıldı. Bir türlü tamir edilemeyen otobüsteki yolcuları taşımak için olay yerine tek katlı başka bir yolcu otobüsü gönderildi.

Saatlerce yolda mahsur kaldıktan sonra tek katlı otobüsün geldiğini gören yolcular duruma tepki gösterdiler. 80 kişi yolda mahsur kaldıklarını ifade eden yolcular, “Biz çift katlı otobüsle yolda kaldık. 80 kişi geceden beri otobüsün tamir olmasını bekliyoruz. Sabah saatlerinde bize tek katlı 45 kişilik otobüs yollamışlar. Biz yolcular da yarımızı burada bırakmamak için otobüse binmeme kararı aldık. Firma yetkilileri bizle ilgilenmiyor, bilgi vermiyor. Çok mağdur olduk. Tüm yolcuları alacak otobüsler gelmediği sürece bu otobüse de binmeyeceğiz. Burada hiçbir yolcunun kalmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yetkililerden yardım isteyen yolcular, 7 saattir yolda kaldıklarını ve 80 yolcunun tamamının tahliye edilmesini istediklerini söylediler.

 

 

KAYNAK İHA

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.