KÖFTECİ CİHAT TUNÇ' A KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

02 Eylul 2023
KÖFTECİ CİHAT TUNÇ' A KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Antalya en iyi Köfte piyazcısı olan Köfteci Cihat Tunç’a Özel Kalite Belgesi verildi. Kalite belgesini Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti. Köfteci Cihat Tunç Köftecilerin bol olduğu Antalya Aksu ilçesinde bulunuyor.

 1998’den bu yana köfte piyaz işi ile uğraşan Cihat Tunç, 2 yıldır yeni yerinde hizmet veriyor. Lezzetli ürünleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çeken mekan, şehir dışından gelenlerin ve Antalyalıların uğrak noktası.

 Bizim için önce müşteri memnuniyeti diyen işletme sahibi Cihat Tunç, sempatik halleri ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un’a olan benzerliğiyle de ilgi odağı olmakta.

 Yeşilçam Medya olarak biz hizmetten memnun kaldık. Bu lezzetleri tatmak için Köfteci Cihat Tunç’u tavsiye etmenizi öneririz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.