SES SANATÇISI VE MÜZİK EĞİTİMCİSİ İRİNA YALÇIN’A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

03 Eylul 2023
SES SANATÇISI VE MÜZİK EĞİTİMCİSİ İRİNA YALÇIN’A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

  Ses Sanatçısı İrina Yalçın’a Kalite Belgesi verildi. İrina Yalçın’a Kalite belgesini Antalya’nın en lüks otellerinden olan Akra Barut Otelde, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.

 İrina Yalçın Antalya da 2018 yılında yapılan Yılın en iyileri ödül töreninde En iyi ses Sanatçısı ödülünü almıştı. Ayrıca İrina Yalçın Türkçe, Yunanca, İngilizce, Rusça, Almanca, Fransızca ve İspanyolca şarkılar söyleyebiliyor.

 Piyano ve keman çalmasıyla dinleyenleri büyüleyen İrina Yalçın'ın hem Türkiye'den hem de dünyanın diğer ülkelerinden çok  sayıda öğrencisi var ve hepsi başarılılar.İrina Yalçın çeşitli türlerde müzik ve şiir yazıyor.

 Klasik ve popüler bestelerle Antalya’da ve Türkiye’de dinleyenlerin ruhuna dokunuyor. İrina Yalçın diyor ki; Müzik ruhun gıdasıdır. Bizde Yeşilçam Medya ailesi olarak usta sanatçı İrina Yalçın’nın başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.