Antalya’da Sağlık Yatırımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Vali Hulusi Şahin, Serik’te Temel Atma Töreni’ne katıldı. 

05 Eylul 2023
Antalya’da Sağlık Yatırımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İlçe ziyaretleri kapsamında Serik ilçesini ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, Serik’te yapımına başlanan Serik İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlık Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törende Vali Şahin’e Antalya Milletvekili, Serik Kaymakamı ve ilçe protokol üyeleri eşlik etti.


Serik Halkına Güzel Bir Hizmet Olacak
Temel atma törenindeki konuşmasında projenin Serik ilçesi için hayırlı olmasını dileyen Vali Şahin, projenin en kısa zamanda biterek Serikli vatandaşların kullanımına açılması temennisinde bulundu.


Temel atma töreninin ardından Vali Şahin ve protokol üyeleri Serik Kaymakamı Cemal Şahin ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı ziyaret ederek, ilçenin turizmi, tarımı, tarihi ve turistik yerleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ayrıca Vali Şahin, yapımı devam eden Serik Hükümet Konağı inşaatında ve Aspendos Antik Tiyatro’da incelemelerde bulundu.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.