Fatih’te yol verme kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu

 

07 Eylul 2023
Fatih’te yol verme kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu

İstanbul Fatih’te yol verme tartışmasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Zeyrek Mahallesi’nde bulunan bir sokakta meydana geldi. İddialara göre, sokağın başında birbirine yol vermeyen iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Araçtan inen 3 kişi, içerisinde aile bulunan diğer otomobilin yanına gitti. Karşılıklı hakaretlerin edildiğini duyan mahalleli olaya müdahil oldu. Mahallelinin de karıştığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tekme, tokat ve yumruklarla saldırdı. Çevredeki bazı vatandaşlar tarafları ayırmak için araya girdi. Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Tekme ve tokatla kavga anı cep telefonu kamerasında

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde bir kişinin gelip aracın kaputa vurduğu görülüyor. Daha sonra olaya dışarıdan dahil olan bir kişinin yumruk atmasıyla tartışma kavgaya dönüşüyor. Kavgayı gören vatandaşlar, tartışan tarafları ayırmak için araya giriyor.

 

 

KAYNAK İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.