TUNCAY ERCENK ANTALYA CHP İL BAŞKANI OLMALI

CHP İlçe Başkanlıkları seçimi sona erdi. Gözler il başkalığında. Herkes aday olması muhtemel isimleri ve yarış içinde olan adayları konuşuyor. Peki Antalya için kim iyi olabilir? Biz sizlere bugün konuşulmayan ama tecrübesi ve birleştirici gücüyle kimsenin başkan olmasına itiraz etmeyeceği bir isimle geldik. Gündemde olmayan ve adaylığını açıklamayan bir isim, CHP 22.Dönem Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk. 

12 Eylul 2023
TUNCAY ERCENK ANTALYA CHP İL BAŞKANI OLMALI

 CHP 22. dönem Antalya milletvekili olan Tuncay Ercenk Antalya halkı tarafından oldukça seviliyor. Her kesim tarafından iyi anılan Ercenk, güler yüzü ve birleştirici gücüyle Antalya siyasetinde yer alması gereken bir isim. Antalya’nın tüm ilçelerini tanıyan ve hakim olan Ercenk, halkla iç içe olmaktan memnuniyet duyan bir siyasetçi. Aynı zamanda iyi bir hukukçu. Antalya’nın sorunlarını çok iyi bildiği gibi; Tecrübesi ve donanımıyla çözümünün de nasıl olacağını çok iyi biliyor. Yeşilçam Medya 07 Haber Grubu olarak Antalya siyasetini yakından takip ediyoruz. Tuncay Ercenk Antalya’nın siyasi sorunlarını iyi bildiği kadar, Antalya’nın CHP’li ilçe  belediyelerinin  de sorunlarına oldukça hakim. Tuncay Ercenk’in CHP Antalya İl Başkanı olması halinde, gerçek birleştirici gücü ve şeffaf siyasi anlayışı ile Antalya siyasetine yadsınamaz bir önem katacağı kanaatindeyiz.

07HABER MEDYA GRUBU

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.