Tayfun BAYAR Yeniden Konyaaltı AK Parti İlçe Başkanı Seçildi

“Konyaaltı’na hak ettiği hizmeti getirecek adımların atılmasına vesile olacaklarını anlattı” 

12 Eylul 2023
Tayfun BAYAR Yeniden Konyaaltı AK Parti İlçe Başkanı Seçildi

Tayfun BAYAR yeniden Konyaaltı AK parti ilçe başkanı seçildi.

Ak Parti Konyaaltı ilçe Başkanı Tayfun BAYAR verdiği demeçte;

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'in olurları, İl Başkanımız Sn. Ali Çetin'in takdimleri ile Yetki belgemizi yeniden İl Başkanımızdan teslim aldık.

 Konyaaltı Teşkilatımızda yine yeniden yenilenerek bir daha vatandaşlarımızın teveccühleri ile Bismillah dedik, Hayırlısı olur İnşallah! Durmak Yok Yola Devam! Dedi.

“Konyaaltı’na hak ettiği hizmeti getirecek adımların atılmasına vesile olacaklarını anlattı.”

“Konyaaltı’na hak ettiği hizmetlerin gelmesi bizim en büyük gayemizolduğunu dile getiren Tayfun BAYAR  Konyaaltı’na hak ettiği hizmetlerin gelmesi bizim en büyük gayemiz. Bu kutlu görevde hep birlikte inanarak hedefe ulaşacağız, ifadelerini kullandı.

Konyaaltı’nın kaderini değiştirmek için, birlik ve beraberlik içerisinde AK davanın bir neferi olmaya devam edeceğiz. Bu kutlu görevde bütün enerjimizi Konyaaltı İlçesi’ne harcayacağız” diye konuştu.
 

İş hayatında da başarılı çalışmalara imza atan Tayfun BAYAR

"20 Haziran 2023’te Altın iş insanları ödül töreninde ödül almıştı"

ALTIN İŞ İNSANLARI ÖDÜL TÖRENİ’NDE AK PARTİ KONYAALTI İLÇE BAŞKANI TAYFUN BAYAR’A ÖDÜL

20 Haziran Salı günü ASSİM’ de Yeşilçam Medya tarafından 20.si gerçekleştirilen ödül gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Sektöründe en iyilerin ödül aldığı geceye tanınmış isimlerde katılım gösterdi.

Altın İş İnsanları Ödül Gecesinde Bayaroğlu İnşaat sahibi ve Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar’a da ödül verildi.

İnşaat sektöründe başarılara imza atan Tayfun Bayar’a ödülünü Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk takdim etti.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.