Antalya'da Adından Sıkça Bahsettiren ve Gündeme damga vuran Yeşilçam Medya A.Ş Kimdir? Sunmuş olduğu Hizmetler nelerdir?

 

15 Eylul 2023
Antalya'da Adından Sıkça Bahsettiren ve Gündeme damga vuran Yeşilçam Medya A.Ş Kimdir? Sunmuş olduğu Hizmetler nelerdir?

2015 yılında Köksal Selçuk tarafından kurulmuştur. Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim kurulu başkanı Köksal SELÇUK Yeşilçam Medya A.Ş bünyesinde bulunulan ve aktif olan 07 haber Medya grubu olarak 8 tane haber sitesi ve haftalık çıkan gazete ve Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi 2015 yılında kurulmasına rağmen yılda birkaç kez çeşitli dallarda ödül törenlerini düzenlemiş Antalya’da adından sıkça bahsettirmiştir. 

 

Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ilkelerden ödün vermeden,Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz. 


Yeşilçam Medya A.Ş bünyesinde 15 kişi çalışmakta olup Akdenizin incisi Antalya ve Türkiye çapında ödüller vermiş küçük esnafla büyük esnafı bir araya getirmiş küçük büyük ayırt etmeden esnafa iş insanlarına değer vermiştir. Esnafına ve İş İnsanlarına motive moral vermiştir.

 

Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberin Adresi

2015 – 2023 yılları arasında 20 farklı dalda Antalya En İyileri ve Antalya’ya değer katan İş İnsanları Ödül törenleri düzenleyip Akdeniz incisi Antalya’da en iyi şekilde hizmet veren, memleketin kalkınmasına katkıda bulunan, yarar sağlayan küçük esnaf, işletmelere ve iş insanlarına hakkettikleri ödülleri takdim ettik ve isimlerini daha çok kitleye ulaşmalarına yardımcı olmak adına gerek reklam gerekse haber desteği verdik, "esnafımıza ve işletmelerimize destek vermeye devam edeceğiz"



Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK Yaptığı açıklamada : Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk Eylül ayında gerçekleşecek tören için "Antalya’da yaşıyoruz. Turizmin Antalya'da çok önemi var. Biz yılda çeşitli kategoriler ile iş insanlarına ödülleri veriyoruz.   Antalya yaşadığımız sürece esnafın iş insanının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.   Antalya ve Akdeniz gündemi bizden sorulur biz esnafla ve iş insanları ile iç içeyiz.

Özel Kalite Belgesi nedir?

Özel Kalite Belgesi Yeşilcam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk tarafından verilen özel bir belgedir.  

Özel Kalite Belgesi Yeşilcam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk tarafından verilen özel bir belgedir.  Peki bu belge ne işe yarıyor? Özel Kalite Belgesi öncelikle iş yerinizin prestijini artırmaktadır.  Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk’un işletmelere bizzat kendisi giderek işletme sahibine takdim ettiği belgedir.


 

Öncelikle bu belgeyi iş yerinizin görünür bir yerine asabilirsiniz. Yeşilçam Medya’nın getirmiş olduğu reklam çıktıları iş yerinin görünür yerlerine asılmaktadır. Daha sonra kalite belgesi verilirken fotoğraflarınızı çekiyoruz. İş yerinizin iç-dış fotoğraflarını, İş yerinizin konumunu ve iletişim bilgilerinizi Yeşilçam Medya A.Ş himayesinde bulunan  haber sitelerinde yayınlıyoruz. 



Bizi 07 haber magazin gazetesinden Ayrıca aşağıda yazılı haber sitlerimizden de takip edebilirsiniz. 

07haber.com.tr    07hakkinda.com    Akdenizguncel.com    Antalyaduyuru.com    ulusalnews.com    Haber7antalya.com    bizimulke.com   Sondakikaantalya.com  


 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.