YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA’YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Yıldız Kardeşler Baklavaya Özel Kalite Belgesi verildi. 

16 Eylul 2023
YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA’YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Yıldız Kardeşler Baklavaya Özel Kalite Belgesi verildi. Ürünlerinin imalatını yaparak Antalya’ya dağıtımını gerçekleştiren ve kendi işletmelerinde de satışa sunan Yıldız Kardeşler Baklava  Kalite Belgesi almaya hak kazandı. Özel Kalite Belgesi’ni  Yıldız Kardeşler Baklava sahibi Turhan Yıldız’a, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.

 Coğrafi tescilli Gaziantep Baklavası, Antalya da tatlı severler tarafından sıkça tüketiliyor. Baklava, Gaziantep’te çıraklıktan ustalığa yıllar süren bir eğitimden sonra öğrenilen ve lezzetli olduğu kadar üretimi de bir hayli zahmetli olan bir ürün. AB komisyonu tarafından 2013 yılında Türk Baklavası adıyla tescillenmiş ve lezzetiyle dünya’ya nam salmış bu tadı yerinde yani Gaziantep’te tatmayı kim istemez ki?

 Yıldız Kardeşler Baklava… Gaziantep’ten gelen bu lezzeti birebir orijinal olarak Antalya Halkıyla buluşturan, Turhan Yıldız yönetimindeki firma. Ürünlerinin kalitesi, orijinalliği ve çeşitliliği ile Antalya’da 1 numara olan, Yıldız Kardeşler Baklava, siz tatlı severleri bekliyor. Ürün çeşitliliğiyle damak tadınızın yanı sıra göz zevkinize de hitap eden bu sanat eserlerini denemeyi ihmal etmeyin. Yıldız Kardeşler Baklava, lezzetin tek adresi.

TURHAN YILDIZ KİMDİR?

 1978 yılında bingöl bahçeli köyünde dünyaya geldi. ilkokul 5.sınıfı bitirdikten sonra 12 yaşında Antalya ya geldi. 6 ay boyunca bulaşıkçı olarak çalıştı. Daha sonra 6 sene boyunca kadayıf ustası olarak çalıştı. Eyüp Sabri pastanesinde kadayıfçı olarak çalıştıktan sonra, 1996 yılında  Eyüp Sabri’den ayrılıp Samanyolu pastanesine geçti. 10 yıl çalıştığı Samanyolu Pastanesinde baklavacılığı öğrendi. 2005 yılında kurduğu küçük işletmeyle toptan baklava dağıtımına başladı. İşlerini büyüterek orayı kapatıp, daha büyük bir yere geçti. Şuan merkezde bulunan iki şubesi ve 50 çalışanıyla hizmet veriyor.

İLETİŞİM:0242 244 53 92

YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA-KONUM İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.