MUSTAFA MÜMTAZA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

17 Eylul 2023
MUSTAFA MÜMTAZA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Ünlü ses Sanatçısı ve müzik eğitmeni Mustafa Mümtaz'a Özel Kalite Belgesi verildi. Ünlü ses Sanatçısı ve müzik eğitmeni Mustafa Mümtaz'a Kalite Belgesini Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.

MUSTAFA MÜMTAZ KİMDİR?
 1973 Çorum doğumlu olan Mustafa Mümtaz, ilk müzik eğitimini 1980 Çorum Mûsıkî derneğinde aldı. Orta ve lise tahsilini yaparken dönemin bestekârları Avni Anıl, Arif Sami Toker, Erdoğan Berker, Gültekin Çeki ve İsmail Baha Sürelsan'la tanışıp Türk Müziğine dair ders aldı. Kanun virtüözü Halil Karaduman'ın öğrencisi oldu. Müzik ve sanat organizasyonları, aynı zamanda ticari faaliyetleri için eğitimine ara veren sanatçı, yurtiçi yurtdışı konser ve etkinliklere katılarak ticari ve kültürel gelişim sağladı.

 Daha sonra üniversite eğitimini tamamladı. İstanbul’da çıkardığı bir albümü ile müzik otoriterlerinin büyük beğenisini kazandı. Antalya’da sanat yaşamını sürdüren Mümtaz, Antalya’da faaliyetlerini sürdüren birçok koronun kuruluş aşamasında katkıda bulundu. Halen kuruculuğunu yaptığı Nağmekar Türk Müziği korosunun şefliğini yapan Mümtaz, profesyonel sahne yaşamına ve Türk müziği eğitmenliğine devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.