ANFAŞ’DA BAŞKAN TOLGAHAN DEMİR RÜZGARI

 

16 Eylul 2023
ANFAŞ’DA BAŞKAN TOLGAHAN DEMİR RÜZGARI

Her yıl düzenlenen 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı' bu yıl da tüm hızıyla sürüyor.

Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş birliğinde Antalya'da düzenlenen Beauty Life & Cosmo Hair Fuarına;

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, İl Ticaret Müdürü Halil Özşahan, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Özlem Yurtseven ve diğer illerden gelen oda başkanlarının ve Tolgagan Demir katılımıyla gerçekleşti.

Fuar sektörün kendi arasında bilgi alışverişinin önünü açarken, gelişime de destek sağlıyor. Marka ve temsilcilerin bir araya geldiği fuar 19 Eylül’de sona erecek.

Başkan Tolgahan DEMİR Fuar geneli ve ziyaretçiler çok memnun olduklarını Antalya ev sahipliği yaptığı fuar da katılımcılarla bir bir ilgileniyorum. Antalya’da yapılan Fuar Türkiye genelinden katılım var katılımcılar ve ziyaretçilere çok teşekkür ederim dedi.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.