Emniyet Genel Müdürü Sayın Erol Ayyıldız’ın Gaziler Günü Mesajı

 

18 Eylul 2023
Emniyet Genel Müdürü Sayın Erol Ayyıldız’ın Gaziler Günü Mesajı

Bağımsızlık ve istikbalimiz için canını ortaya koyan ve bu uğurda gazi olmayı onur sayan gazilerimize şükranlarımı sunuyor, bu vesileyle TBMM tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesiyle birlikte “Gazi” ünvanı verilişinin yıl dönümünü tebrik ediyorum.

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında gaza ruhuyla ulvi bir mücadele veren, yaşayan şehitler olan gazilerimiz, milletimizin medarıiftiharıdır.

Vatanseverlik ve kahramanlık abideleri Gazilerimiz; Malazgirt’te, Çanakkale'de, Sakarya'da, Büyük Taarruz’da ve son olarak 15 Temmuz Darbe Girişiminde vatan ve bağımsızlık uğruna ölümü göze aldıklarını tüm cihana göstermiş ve adlarını tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

Özgürlüğümüzün sembolü ay yıldızlı bayrağımız onların cesareti, şecaati ve azmi sayesinde semalarda dalgalanmakta; minarelerimizde ezan sesleri yankılanmaktadır.

Bugün üzerinde huzur ve kardeşlik ortamı içinde yaşadığımız bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere, gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur.

Sizler, “huzur ve güven” için verdiğimiz mücadeledeki sarsılmaz inancımızın en büyük ilham kaynağısınız, sizlerden aldığımız emanetleri geleceğe taşımak için Emniyet Teşkilatı olarak azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

“19 Eylül Gaziler Günü” vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istiklal ve istikbalimiz için canlarını veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.