HAKAN USTA BAKLAVALARI’NA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Hakan Usta Baklavaları'na Özel Kalite Belgesi verildi. 

19 Eylul 2023
HAKAN USTA BAKLAVALARI’NA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Hakan Usta Baklavaları’na Özel Kalite Belgesi verildi. Özel Kalite Belgesi’ni  Hakan Usta Baklavaları sahibi Hakan Öner’e Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.


 Coğrafi tescilli Gaziantep Baklavası, Antalya da tatlı severler tarafından sıkça tüketiliyor. Baklava, Gaziantep’te çıraklıktan ustalığa yıllar süren bir eğitimden sonra öğrenilen ve lezzetli olduğu kadar üretimi de bir hayli zahmetli olan bir ürün.

 AB komisyonu tarafından 2013 yılında Türk Baklavası adıyla tescillenmiş ve lezzetiyle dünya’ ya nam salmış bu tadı yerinde yani Gaziantep’te tatmayı kim istemez ki?

 Hakan Usta Baklavaları…  Gaziantep’ten gelen bu lezzeti birebir orijinal olarak Antalya Halkıyla buluşturan, Hakan Öner yönetimindeki firma. Ürünlerinin kalitesi, orijinalliği ve çeşitliliği ile Antalya’da 1 numara olan, Hakan Usta Baklavaları, siz tatlı severleri bekliyor.

 Antalya Isparta burdur ve çevre ilçelerde hizmet veren Hakan usta baklavaları aynı zamanda resmi kurumlara ve turizm'e de hizmet etmektedir. Ürün çeşitliliğiyle damak tadınızın yanı sıra göz zevkinize de hitap eden bu sanat eserlerini denemeyi ihmal etmeyin. Hakan Usta Baklavaları, lezzetin tek adresi.

HAKAN ÖNER KİMDİR?

1980 Muş Malazgirt doğumlu olan Hakan Öner, 2000 yılından bu yana Antalya da ikamet etmektedir. 2004 yılında Hakan Usta Baklavalarını kuran Hakan Öner, sektörde tanınan isimler arasındadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.