Plaj Voleybolu'nda şampiyon belli oldu

 

19 Eylul 2023
Plaj Voleybolu'nda şampiyon belli oldu

MANAVGAT Belediyesi'nin bu yıl 7'ncisini organize ettiği ve kent halkının yoğun katılım gösterdiği Plaj Voleybolu Halk Turnuvası'nda rakibi RemaxStar- Sevgican Gökçen'i 2-1 mağlup eden Pierloti- Suntalia şampiyon oldu. 


Plaj Voleybolu Halk Turnuvası'nın şampiyonluk mücadelesini, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oda başkanları, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş takip etti. Rakibi RemaxStar- Sevgican Gökçen'i setlerde 2-1 mağlup eden Pierloti- Suntalia şampiyon oldu. 32 takımın 6 gün boyunca şampiyonluk mücadelesi verdiği Plaj Voleybolu Halk Turnuvası'nda şampiyonluk yaşayan Pierloti-Suntalia takımına kupa ve madalyalar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından takdim edildi.

Binlerce seyircinin eşlik ettiği turnuvada, şampiyonluk mücadelesi veren iki takım, müsabakanın tamamlanmasının ardından centilmenlik örneği göstererek, şampiyonluğu hep beraber kutladı. Kent halkı ise bu anlara meşale yakarak ve tezahürat ederek eşlik etti. 


SÖZEN: SPOR, EMEĞE VE BİRBİRİNE SAYGI DUYMAKTIR
Ödül töreninde konuşma yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Plaj Voleybolu Halk Turnuvası'nda büyük bir centilmenlik örneği sergilediğini belirterek, sporun birleştirici gücü olduğunu vurguladı. Başkan Şükrü Sözen, "Sizlerin sayesinde ve katkısıyla çok güzel bir etkinlik sona geldi.

Bu mücadeleler bizlere çok şey gösterdi. Bilmeyenler duysun. Spor, efendilik, terbiye, karşıya saygı, emeğe saygı duyma işidir. Bunu düzgün sporcularımızla öğreteceğiz ve bu saha kalıcı olacak. Manavgat Belediyesi bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecektir. Tüm katılımcılara ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kaybedenin ve kazananın birlikte bu coşkuyu yaşamasından gurur duyuyorum. Tüm takımlarımızın birbirlerine sevgiyle bakıp centilmence tebrik etmesinden dolayı da çok mutluyum" dedi. 

 

 

KAYNAK DHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.