İstanbul'da yine kadın cinayeti

 

20 Eylul 2023
İstanbul'da yine kadın cinayeti

 ÜMRANİYE'de dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldüren Mehmet Dinç tutuklandı.
Olay, Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi'nde 18 Eylül Pazartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Dinç, çocuğunun annesi olan dini nikahlı eşi 25 yaşındaki Fatoş Çetin'in Ümraniye'de yaşadığı gecekonduya geldi.

Çetin'i pencereye çağıran Mehmet Dinç, yanında getirdiği bıçakla Çetin'i boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı; ardından da olay yerinden kaçtı. Sabah saatlerinde kızının kaldığı odaya gelen baba Erdal Çetin, kızını kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Fatoş Çetin'in öldüğünü belirledi.

TAHLİYE OLDUĞU SUÇTAN TEKRAR TUTUKLANDI
Olay sonrasında polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda Mehmet Dinç gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesine getirilen Dinç, çıkarıldığı mahkemede 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 ay önce Fatoş Çetin’i bıçakla yaralayan ve 1 Eylül'de tahliye olan Mehmet Dinç, tahliye olduğu 'Basit yaralama' suçundan da tutuklandı.

 

KAYNAK DHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.