Cami tuvaletinde 7 milyon liralık çek buldu

 

20 Eylul 2023
Cami tuvaletinde 7 milyon liralık çek buldu

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 50 yaşındaki Hasan Ateş,cami tuvaletinde bir zarf içinde 7 milyon TL değerinde çek buldu. Çeki sahibine ulaştırmak isteyen Ateş, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Polis ekipleri ise Alanya’da yer alan bir firmaya ait olduğu öğrenilen çeki, sahibine ulaştırmak için araştırma başlattı.

Cami tuvaletinde 7 milyon liralık çek buldu, 'Haramda gözüm yok' diyerek polise teslim etti

“Haramda gözümüz yok”

Hasan Ateş, cami tuvaletine girdiğinde yerde bir zarf bulduğunu aktararak, "Zarfın içinde çek vardı. Zarfı önce oradaki görevliye, daha sonra ondan alarak akşam polise teslim ettim. Benim okumam yazmam yok ama bana söylediklerine göre çek 7 milyon liraymış. Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Zarfın sahibi tuvalette düşürmüş. Polise teslim ettim. Çeki teslim ettiğim için çok mutluyum. Ailemizden böyle gördük. Haramda gözümüz yok. 6 yıldır belediyenin temizlik işlerinde çalışıyorum" şeklinde konuştu.

 

KAYNAK İHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.