Yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunan şahısa esnaf dayağı

 

21 Eylul 2023
Yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunan şahısa esnaf dayağı

Bursa’da yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunan şahısa tepki gösteren vatandaşlar, çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle caddeyi boks ringine çevirdi. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Derya Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yoldan geçen bir kadına sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen şahısa çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Sözlü tartışma kısa sürede büyürken çıkan kavga sonrası cadde adeta boks ringine döndü. Çıkan kavga sonrası olaya tanık olan bir işletmenin müşterileri işletmenin iç kısmına sığınırken o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

KAYNAK İHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.