Jandarmadan kaçak sigara baskını!

 

21 Eylul 2023
Jandarmadan kaçak sigara baskını!

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Manavgat ve Kepez ilçelerinde kaçak sigara, elektronik sigara ve parfüm operasyonu düzenlendi.


Kaçak sigara, elektronik sigara ve kaçak parfüm satıldığı yönünde ihbarlar üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ayrı ayrı inceleme başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı, Kepez ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda üç şahsın kaçak sigara ve elektronik sigara sattığı tespit edildi.


Şüphelilerin iş yerlerine düzenlenen baskın sırasında yapılan aramada 53 bin 760 doldurulmuş makaron, 18 bin 600 boş makaron, 357 paket gümrük kaçağı sigara, 103 elektronik sigara, 77 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün, 110 elektronik sigara kiti, 353 gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı.

 

KAYNAK AA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.