MEŞHUR DEMİROĞLU ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ'E ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

28 Eylul 2023
MEŞHUR DEMİROĞLU ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ'E ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Meşhur Demiroğlu Ortaklar çöp Şiş'e kalite belgesi verildi. Demiroğlu Ortaklar Çöp Şiş sahibi İlyas Demir'e Kalite Belgesini Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti. Yılların verdiği deneyimle en çok tercih edilen ve Antalya’da yediden yetmişe herkesin bildiği Meşhur Demiroğlu Ortaklar Çöp Şiş, menüsünde ki ürünlerin lezzeti ve müşterilerine gösterdiği özen ile kalitesinden taviz vermeden sektöre damga vurmuştur.

 

 İsim yapmış bir firma’nın ürünlerini deneyerek Antalya halkına tanıtma görevi olan ekibimiz tarafından Meşhur Demiroğlu Ortaklar Çöp Şiş ürünleri özenle denendi ve gerekli karşılaştırmalar yapılarak kalite belgesine uygun görüldü. Yeşilçam Medya olarak, tercihinizi Demiroğlu Ortakalar Çöp şiş'ten yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Şöhretinin hakkını veren Meşhur Demiroğlu Ortaklar Çöp Şiş, birinci kalite ürünleriyle sizleri bekliyor.

DEMİROĞLU ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KONUM İÇİN TIKLAYINIZ

Yeşilçam Medya olarak organizyon ve Medya firmasıyız. Bugüne kadar 20 kez ödül töreni düzenledik. Bu tecrübe ile çıktığımız yolda gerçekten kaliteli olduğuna inandığımız sanatçı ve iş insanlarımıza ödül ve Kalite belgesi vermekteyiz. Ekibimizin araştırmalarıyla, Antalya halkına kaliteli işletmeleri ve sanatçıları duyurmakta kararlıyız.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.