Pendik'te istinat duvarı araçların üzerine çöktü

 

29 Eylul 2023
Pendik'te istinat duvarı araçların üzerine çöktü

Pendik'te kuvvetli yağış nedeniyle bir spor salonunun istinat duvarı yolda bulunan bir servis minibüsü ve bir otomobilin üzerine çöktü. Olayda, işçileri taşıyan servis minibüsündeki 5 kişi, beton blokun altında kaldı. 4 işçi kısa sürede kurtarılırken 1 işçi, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucunda kurtarılabildi.

Olay saat 08.30 sıralarında Kurtköy Mahallesi Üstün Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde yağan şiddetli yağmur nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, cadde üzerindeki araçlar bir süre beklemek zorunda kaldı.

O sırada Kurtköy Spor Salonunun istinat duvarı Serpil Karabağ'ın kullandığı 34 GDB 949 plakalı otomobille Mürsel Ergün'ün kullandığı 34 LPN 459 plakalı içinde işçilerin bulunduğu servis minibüsünün üzerine devrildi.

Yaşanan olayda otomobil sürücüsü Serpil Karabağ ile servis minibüsü şoförü Mürsel Ergün kendi imkanlarıyla çıkarken, minibüste bulunan Feyyaz Kayır, Muhammet Erdoğan, Zeki Muslu, Hacer Karaduman ve Özal Yavuz minibüs içinde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Pendikte istinat duvarı araçların üzerine çöktü : 1 ağır 5 yaralı

Feyyaz Kayır, Muhammet Erdoğan, Zeki Muslu ve Hacer Karaduman kısa sürede minibüsten yaralı olarak kurtarılırken Özal Yavuz, araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri, minibüs içinde sıkışan kişiyi yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucunda kurtardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 5 yaralı ambulansla Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken çevrede önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de çöken duvarın bulunduğu yerde inceleme yaptı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

"O AN KORKU VE PANİK YAŞADIK"

Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan minibüs şoförü Mürsel Ergün, "Çok yağmur yağıyordu. Rögarlar tıkanınca yolda göllenme oldu. Akan trafikte durdu. Çok yağmur yağıyordu, hiçbir taraf görünmüyordu. Aniden istinat duvarı araçların üzerine çöktü. Biz ve arkadaki otomobil duruyordu. Minibüste benimle beraber 6 kişi vardı. Bir kişi araçta sıkıştı.

 

Pendikte istinat duvarı araçların üzerine çöktü : 1 ağır 5 yaralı

Diğerleri de benimle beraber kendi imkanlarımızla çıktık. Kendi imkanlarıyla çıkanların durumları iyi. Sıkışan arkadaşı da hastaneye götürdüler. Otomobildeki sürücü hanımefendi o da kendi imkanlarıyla çıktı. O an korku ve panik yaşadık. Gece vardiyasından çıkan işçileri evlere götürüyordum" dedi.

 

KAYNAK DHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.