ÜNLÜ KENT PİDE SALONUNA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

02 Ekim 2023
ÜNLÜ KENT PİDE SALONUNA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Ünlü Kent Pide Salonuna Özel Kalite Belgesi verildi. Kalite belgesi Ünlü Kent Pide Salonu ustası İlyas Dereli’ ye Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk tarafından takdim edildi.

 Antalya Doğu Garajı’nda marka olan Kent Pide salonunda 10 yıl çalışan ve kendi iş yerini kuran Ünlü kent Pide salonu Ustası İlyas Dereli, eşi ile birlikte çalışmaktadır. Antalya Aksu ilçesinde Serik caddesi üzerinde bulunan Ünlü Kent Pide Salonu, Aksu’da bulunan 5 tane pideciden biri ve Antalya’nın en iyi pidecisi.

 Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Ünlü Kent Pide Salonuna ziyarette bulunarak, hizmet ve ürün kalitesini kontrol ederek Kalite Belgesini takdim etmiştir. Yeşilçam Medya olarak bu sizinde bu lezzeti denemenizi tavsiye ederiz.

İLYAS DERELİ KİMDİR?

 1984 yılında Antalya Elmalı ilçesi doğmuştur. 15 yıldır Antalya da yaşamaktır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 25 senedir Etli pide sektöründe hizmet vermektedir. Meslek hayatına 1997 yılında çıraklık ile başlayan İlyas Dereli etli pide sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır. Aynı zamanda Antalya Doğu Garajı’nda bulunan Kent Etli pide’de 10 yıl çalıştıktan sonra kendi iş yeri olan Ünlü Kent Pide Salonu’nu kurmuştur.

ÜNLÜ KENT PİDE SALONU KONUM İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNLÜ KENT PİDE SALONU

ADRES: Adres Barbaros Mah. Serik Cad. No:339 Aksu/ANTALYA

İLETİŞİM: 0535 504 2835

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.