Tütüncü, huzurevi sakinleri ile Dünya Yaşlılar Günü’nde buluştu

 

03 Ekim 2023
Tütüncü, huzurevi sakinleri ile Dünya Yaşlılar Günü’nde buluştu

Dünya Yaşlılar Günü’nde belediyenin Şefkat ve Huzurevini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, kırmızı gül takdim etti. Başkan Tütüncü, “Siz bizim baş tacımızsınız.” dedi.  
 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde belediyenin Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri için düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Tütüncü, yaşlılarla sohbet etti, onların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Tütüncü, huzurevi sakinlerine “Siz bizim baş tacımızsınız” dedi.
 

BİZİM İÇİN HER GÜN SİZİN GÜNÜNÜZ

Huzurevi sakinlerinin gün boyunca doyasıya eğlendikleri etkinlikte konuşan Başkan Tütüncü, “Sizlerle bu güzel ortamı paylaşmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Maşallah hepinizi çok iyi gördüm. Bizler sizleri mutlu etmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bugün Dünya Yaşlılar Günü olabilir, bir farkındalığa işaret çekme günü olabilir. Bizim için 365 günün 365 günü sizin gününüz. Biz sizleri çok seviyoruz. “ diye konuştu.
 

KIRMIZI GÜL TAKDİM ETTİ

Şefkat ve Huzurevi sakinlerine birde müjde veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Haftaya Akdeniz’in mavisinin içinde denizin o güzel kokusunu alacağız. Bir gün boyunca güzel bir vakti paylaşacağız.“dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından tek tek masaları gezdiği huzurevi sakinlerinin ellerinin öperek, kırmızı gül takdim etti.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.