İstanbul’da sokakta çocuğa alkol içiren şahıs tutuklandı

 

03 Ekim 2023
İstanbul’da sokakta çocuğa alkol içiren şahıs tutuklandı

İstanbul’da sokakta çocuğa alkol içiren şahıs tutuklandı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Başakşehir Ziyagökalp Mahallesi’nde geçtiğimiz akşam bir grup genç, yasak olmasına rağmen sokak ortasında alkol almıştı. Alkol alan gençler daha sonra bir çocuğa alkol içirmişti. Emniyetin yaptığı çalışmalar sonrasında yaşı küçük şahsa alkol içirdiği tespit edilen F.İ. isimli şahıs tutuklandı.

Şüpheli şahıs dün Başakşehir ilçesi Ziyagökalp Mahallesi’nde bulunan ikamet adresinde yakalanarak gözaltına alındıktan sonra Başakşehir Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Şahıs emniyetteki işlemleri sonrası mahkemeye sevk edildi. 

 

KAYNAK İHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.