Beyoğlu'nda motosikletini 2. kez çalmaya çalışan hırsıza pes dedirten ceza yöntemi!

 

05 Ekim 2023
Beyoğlu'nda motosikletini 2. kez çalmaya çalışan hırsıza pes dedirten ceza yöntemi!

Olay, Kasımpaşa'da geçen hafta meydana geldi. İddiaya göre, Caner B.'nin bir süre önce motosikleti çalındı. Caner B. kendisine yeni bir motosiklet aldı. Geçen hafta Caner B.'nin kapısının önündeki motosikleti, bir çocuk çalmaya çalıştı.

Caner B. motosikletini çalmaya çalışan çocuğu kıskıvrak yakaladı. Hırsızın, daha önce motosikletini çalan kişiyle aynı kişi olduğunu anlayınca da onu streç filme sardı. Tüm vücudu streç filmle sarılan çocuk, polise teslim edildi.

O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, çocuğun başına kadar streç filme sarıldığı ve kıpırdayamadığı, Caner B.'nin küfrederek vurduğu görüldü. Strece sarılan çocuk polise teslim edildi.

KAYNAK DHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.