Ziraat Bankası müşterisi olanlar dikkat! resmen duyuru yapıldı

Ziraat Bankası müşterilerine çok önemli bir duyuru yapıldı. 

05 Ekim 2023
Ziraat Bankası müşterisi olanlar dikkat! resmen duyuru yapıldı

Seyahat Yanımda, Türkiye’nin en büyük online seyahat platformudur. Seyahat Yanımda, yurt içi ve yurt dışı otel, uçak, otobüs, araç kiralama, tur ve aktivite rezervasyonu yapmanızı sağlar. Seyahat Yanımda, size en uygun fiyatları ve en iyi hizmeti sunmak için çalışır.

1.500 TL HEDİYE EDİLECEK

Seyahat Yanımda, Bankkart ile işbirliği yaparak size harika bir kampanya sunuyor. Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Seyahat Yanımda uygulaması ve seyahatyanimda.com web sitesi üzerinden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri peşin/taksitli otobüs bileti alışverişinize 150 TL Bankkart Lira, tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri peşin/taksitli yurt içi otel satın alımlarında 1.500 TL Bankkart Lira verilecektir. Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken SEYAHAT yazıp 4757’ye SMS göndermek.

Bu kampanya 4 Ekim - 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre içinde istediğiniz kadar alışveriş yapabilir ve Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Bu kampanya ile hayalinizdeki seyahati gerçekleştirmek için harika bir fırsat yakalamış olacaksınız. Seyahat Yanımda’nın sunduğu binlerce otel, otobüs ve uçak seçeneği arasından size en uygun olanı seçebilir, bütçenize uygun bir tatil planlayabilirsiniz. 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.