BDU ULUSLARARASI İŞ İNSANLARI VE DİPLOMATLAR BİRLİĞİ’NDEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL’E ZİYARET

 

05 Ekim 2023
BDU ULUSLARARASI İŞ İNSANLARI VE DİPLOMATLAR BİRLİĞİ’NDEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL’E ZİYARET

 BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası Örgütler, Türk Dünyası, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası projeler ile yatırımların ülkemizin "Yüz" yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne getirilmesi ve çalışılması konuşuldu.

BDU Genel Başkanı Musa Karademir, Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı, Başkan Vekili Nalan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Kaynar'ın yer aldığı ziyarette, Vali Gül ile BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmaları ele alındı.

 

Ziyarette, BDU'nun uluslararası örgütler ve ülkelerle yaptığı iş birlikleri ile Türkiye'nin uluslararası alandaki görünürlüğünün artırılması ve yatırımların çekilmesi konusundaki çalışmaları hakkında bilgi verildi. Vali Gül, BDU'nun çalışmalarının Türkiye için önemli olduğunu belirterek, birlik ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 Ziyarette, BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmalarına destek veren Vali Gül'e plaket takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.