BDU ULUSLARARASI İŞ İNSANLARI VE DİPLOMATLAR BİRLİĞİ’NDEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL’E ZİYARET
BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası Örgütler, Türk Dünyası, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası projeler ile yatırımların ülkemizin "Yüz" yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne getirilmesi ve çalışılması konuşuldu.

BDU Genel Başkanı Musa Karademir, Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı, Başkan Vekili Nalan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Kaynar'ın yer aldığı ziyarette, Vali Gül ile BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmaları ele alındı.
Ziyarette, BDU'nun uluslararası örgütler ve ülkelerle yaptığı iş birlikleri ile Türkiye'nin uluslararası alandaki görünürlüğünün artırılması ve yatırımların çekilmesi konusundaki çalışmaları hakkında bilgi verildi. Vali Gül, BDU'nun çalışmalarının Türkiye için önemli olduğunu belirterek, birlik ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette, BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmalarına destek veren Vali Gül'e plaket takdim edildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…

GSB Kültür ve Sanat Okulları’nda Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Zihinlerini…

Ani’nin fethinin 962. yıl dönümü Yelken Yarışları ile Kars’ta Çıldır Gö…

KVKK’dan sadakat kart düzenlemesi: Uyum süresi uzatıldı

Çocuk adalet sisteminde yeni dönem
