Alanya İlçesinde İskele Mevkii ve Barlar Sokağında Denetim Yapıldı

 

06 Ekim 2023
Alanya İlçesinde İskele Mevkii ve Barlar Sokağında Denetim Yapıldı

Antalya ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü personelimizce uyuşturucu satışı ve kullanımı ile mücadele kapsamında;

 

- (2) narkotik köpeği
- (1) insansız hava aracı
- (2) deniz unsuru olmak üzere toplam (20) ekip ve (100) personelin katılımı ile Alanya Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı unsurlarıyla müşterek olarak Alanya İskele Mevkii’nde (10) yat ve (30) gezi teknesine denetimler gerçekleştirilmiş, (110) şahıs sorgulanmis, (1) aranan şahıs yakalanmıştır.

 

İskele Mevki Barlar Sokağı’nda bulunan umuma açık (17) isyeri denetlenmis, (395) şahıs sorgulanmıs, 1 aranan yakalanmıştır.

 

İlimiz genelinde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız  aynı kararlılıkla hız kesmeden devam edecektir.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.