‘AVRUPA STANDARDINDA YAŞIYORUZ’

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin Kızıltoprak Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle buluşmasında, doktora eğitimin devam eden Leyla Bener, “Ekonomik kriz döneminde uygun barınma imkanı sağlamanız çok büyük bir şans. Kıyaslayacak olursam burada Avrupa standartlarında yaşıyoruz” diye konuştu. 

09 Ekim 2023
‘AVRUPA STANDARDINDA YAŞIYORUZ’

Başkan Uysal, belediyenin 100 öğrenci kapasitesine sahip Kızıltoprak Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle kahvaltıda bir alaya geldi.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, gençlerin gözlerinin içine baktığında gelecekle ilgili rahat ettiklerini söyledi. Uysal, “Gelecek kuşaklarımız güvende. Onlar ülkelerini çok iyi yerlere getirecekler, Gençler kendi hayatlarını düzeltirken ülkelerinin hayatlarını da güzelleştirecekler. Böyle umutlara, coşkulara kapılıyoruz” diye konuştu.

Kahvaltıda, 22 yaşındaki Zeynep Sude Özlük “Burada kardeşlerimize, yaşıtlarımıza elimizden geldiğince diyalog kurup mutlu yaşamaya çalışıyoruz” dedi. Yurdun yaşça en büyük öğrencisi ve aynı zamanda doktora öğrencisi olan 28 yaşındaki Leyla Bener ise Muratpaşa Belediyesi’nin sağladığı imkanlar için teşekkür etti ve “Ekonomik kriz döneminde uygun barınma imkanı sağlamanız çok büyük bir şans” dedi. Devlet ve özel olmak üzere daha önce birçok yurtta kaldığını belirten Bener “Kıyaslayacak olursam burada Avrupa standartlarında yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.