Asfaltta mutluluk pozu

 

10 Ekim 2023
Asfaltta mutluluk pozu

Konyaaltı Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çalışmaların geç saatlerde bitmesinin ardından işçiler, öz çekim yaparak mutluluk pozu verdi.

Kentten kırsala hizmet seferberliğini sürdüren Konyaaltı Belediyesi, yol çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın mağdur olmaması adına gelen talepleri de değerlendirerek gece geç saatlere kadar çalışarak yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Son olarak Kuşkavağı Mahallesi 526, 532, 555, 556, 559 ve 565 sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapan Konyaaltı Belediyesi ekipleri, çalışma süresi boyunca kapalı kalması gereken bu yolları insanüstü bir çalışma ile tamamlayarak kullanıma açtı. Yolların bir gün daha kapalı kalmaması için gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesai yapan ekipler, çalışma bitiminde mutluluklarını öz çekim yaparak paylaştı.

‘‘DÜNYAYI GÜZELLEŞTİREN ŞEY EMEKTİR'’

İlçe merkezi ya da kırsal ayrımı yapmadan her yere eşit oranda hizmet götürmek adına çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Konyaaltı’nı daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için yaptığımız çalışmalarda emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi, dünyayı güzelleştiren, sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir” şeklinde konuştu.

İŞ BİTİRİNCE YORGUNLUK KALMIYOR

Asfalt çalışmalarının geç saatlerde bitmesinin ardından işçilerle özçekim yaparak mutluluk pozu veren Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Sorumlusu İskender Ay, “Bizler vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne kadar yorulsak da işi bitirdiğimizde tüm yorgunluğumuz uçup gidiyor” dedi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.