İda Biomatrix Şifa Sistemi ile Anında ve Kalıcı Dönüşüm

Dilek Yaltı , İda Biomatrix Şifa Sistemi 'nin temelini simyacılığa dayanan ve kuantum tabanında çalışan bir sistem olduğunu belirterek, "Bu sistem sayesinde hayatımızın her alanında dönüşümü sağlayabiliriz" dedi. 

13 Ekim 2023
İda Biomatrix Şifa Sistemi ile Anında ve Kalıcı Dönüşüm

İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin kurucusu Dilek Yaltı Haber Merkezimizin sorularını yanıtladı. Dilek Yaltı sistemin temelinin simyacılığa dayandığını belirterek, "Simya, var olandan daha iyisini yaratma sanatı olarak tanımlanabilir. İda Biomatrix Şifa Sistemi de bu felsefeye dayanarak geliştirilmiş bir sistemdir. Bu sistem sayesinde hayatımızın her alanında dönüşümü sağlayabiliriz" dedi.

Dilek Yaltı sistemin nasıl çalıştığını şu şekilde açıkladı:

"İda Biomatrix Şifa Sistemi, kuantum tabanında çalışan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde bilgi, zaman ve mekanın ötesine geçerek 'HİÇ'liğin potansiyel alanına erişebiliriz. Bu alan, tüm olasılıkların var olduğu bir alandır. Bu alanda, teslimiyet ile odaklanılan niyet, bizi gözlemci konumuna getirir. Bir gözlemci olarak kuantum tabanında realiteyi değiştirme olasılığını yakalarız."

Yaltı, sistemin faydaları hakkında da şu bilgileri verdi:

"İda Biomatrix Şifa Sistemi, fiziksel, duygusal ve zihinsel olmak üzere tüm alanlardaki dönüşümü sağlar. Bu sistem sayesinde hastalıklardan, travmalardan ve kalıtımsal sorunlardan kurtulabiliriz. Ayrıca, bu sistem kişinin kendini keşfetmesine ve evrensel yasaları idrak etmesine de yardımcı olur."

Dilek Yaltı sistemin herkes için uygun olduğunu belirterek, "Eğitimlere katılan kişiler uygulayıcı olarak hem kendilerine hem de başkalarına katkı sağlarlar. Her yaş gurubu seanslardan faydalanabilir" dedi.

Soru-Cevap

- İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin temelini oluşturan üç teknik nedir?

"İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin temelini oluşturan üç teknik şunlardır:

- Biomatrix Aura Cerrahisi: Bu teknik ile bilinçli ve bilinçsiz deneyimlere erişim sağlanarak, vücuttaki tıkanıklıklar, ağrılar ve hücre düzeyinde depolanan eski (kronik) ve yeni (Akut) bilgiler temizlenir. Bu bilgiler, sağlık ve denge için yeniden kodlanır, kendi kendini iyileştirme güçleri etkinleştirilir ve hastalıkların, travmaların kökenindeki bilgiler çözülür.

- Biomatrix Aura Dengeleme: Bu teknik ile kişinin aura bedeninin dengelenmesi sağlanarak, fiziksel, duygusal ve zihinsel alandaki bütünlük sağlanır.

- Biomatrix Şifa Sistemi Eğitimi: Bu eğitimde, katılımcılara İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin temelleri ve uygulamaları öğretilir.

- İda Biomatrix Şifa Sistemi 'nin yan etkileri var mı?

İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin hiçbir yan etkisi yoktur. Bu sistem, hastalıklara sebep olan duygu, travma, kalıtımsal aktarımlar, karmik blokajlar ve derin blokajlar üzerinde çalıştığı için tüm hastalıkların çözümünde etkilidir."

- İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin faydaları nelerdir?

İda Biomatrix Şifa Sistemi'nin faydaları şunlardır:

- Fiziksel hastalıklardan kurtulma

- Travmalardan kurtulma

- Kalıtımsal sorunların çözümü

- Kişisel gelişimin desteklenmesi

- Kendini keşfetme

- Evrensel yasaların idraki

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.