Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü Operasyonu

 

13 Ekim 2023
Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü Operasyonu

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce  “Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütüne” yönelik yapılan operasyon kapsamında; aralarında örgüt lideri ve örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 39 şüpheli yakalanmıştır.

 

 Yapılan operasyon kapsamında; 
- 15 adet tabanca, 
- 21 adet tabanca şarjörü, 
- 1.360 adet tabanca fişeği,
- 2 adet av tüfeği, 
- 45 adet av tüfeği fişeği, 
- 2 adet boş kovan, çok sayıda çek-senet ve bir miktar Metamfetamin ele geçirilmiştir. 

 

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden 10 şüpheli serbest kalmış, 10 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulanmış, 19 şüpheli ise tutuklanmıştır.

 

İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek yasadışı örgütlü yapılanmalar ve tüm suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.