“DÖŞEMEALTI TAKIMI” BAL Liginde ilk maçına çıkıyor

 

14 Ekim 2023
“DÖŞEMEALTI TAKIMI” BAL Liginde ilk maçına çıkıyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, bu sezon mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ilk maçına kendi saha ve seyircisinin desteğiyle çıkacak. BAL liginde ki ilk sezonunun ilk maçına hazırlanan Döşemealtı Belediye takımı 15 Ekim Pazar günü Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumunda Denizli Irlıganlı Sporu konuk edecek. Kırmızı-siyah-beyazlı takım haftada 5 gün antrenman ile kendi saha ve seyirci avantajıyla sezonun ilk maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Döşemealtı Belediye takımı Teknik direktörü Ersin Küçükoğlu, “Başarılı bir sezonun ardından hak ettiğimiz yere BAL ligine çıktık. Çok verimli bir kamp dönemi geçirerek lige hazırlandık. Şuan takım olarak oldukça motive ve kondisyon olarak üst seviyedeyiz. İlk maçımıza kendi saha avantajımızla çıkacak ve galibiyetle taçlandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bize desteğini esirgemeyen başta Kulüp ve Belediye Başkanımız Turgay Genç'e, yönetim kuruluna, teknik ekibime ve elbette taraftarımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Sporcularımızın başarılarıyla motive olan ilçe gençlerimizin spor yaparak gelişmesini hedefleyen bir belediyeyiz. Bu nedenle tüm amatör branşlarda ekiplerimiz var güçleriyle mücadelelerini sürdürüyor. Futbol takımımız da başarılarla dolu bir sezonun ardından yepyeni bir ligde çok daha profesyonel bir serüvene adım atıyor. Herkesi ilçemizin sporcularını desteklemeye davet ediyorum. A Takımımız BAL liginde ilk maçına 15 Ekim Pazar günü saat 14.00'de Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda çıkacak. Tüm halkımızı takımlarını desteklemeleri için tribünlerdeki yerlerine bekliyorum” dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.