Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ antrenmanı takip etti
Beşiktaş, Süper Lig’in 9’uncu haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik sorumlu Burak Yılmaz yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda yapılan taktik çalışmasının ardından koşu çalışmalarıyla tamamlandı. Öte yandan bugün yapılan antrenmanı Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da takip etti.
Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından pazartesi günü saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
SPOR kategorisindeki diğer haberler

MHK operasyonunun ardından 448 kişilik liste: TFF ne yapmak istiyor?

TFF'den bahis soruşturması: 448 yönetici PFDK'ye sevk edildi

Turkcell Süper Kupa'nın maç takvimi açıklandı

Uluslar Ligi’nde futbol şöleni: Gecenin sonuçları

Montella'nın 11'i mi, Dayatma İlk 11 mi?
