CHP KEPEZ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ÖLMEZ: ‘’SAYIN TÜTÜNCÜ’YÜ KEPEZ İLÇE’DE ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM’’

CHP Varsak Bölge toplantısında konuşan CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Kepez İlçesi’nin dışındaki ilçelerde çalışması eleştirerek, ‘’Hakan Başkanı Kepez İlçe’de çalışmaya davet ediyorum’’ dedi. 

16 Ekim 2023
CHP KEPEZ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ÖLMEZ: ‘’SAYIN TÜTÜNCÜ’YÜ KEPEZ İLÇE’DE ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM’’

 CHP Kepez İlçe Başkanlığı tarafından Varsak Bölge Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekilleri Mustafa Erdem, Cavit Arı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci,  CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, CHP Kepez Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, CHP Kepez Gençlik Başkanı Semih Kocabaş, meclis üyeleri ve partililer katıldı. CHP Varsak Bölgesi Mahalle Toplantısında konuşan CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez,  ‘’Yerel seçime 5 aylık kısa bir süre kaldı. Yerel seçimlerde ülkemizin ve Antalya’mızın çok önemli bir karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü maalesef Kepez İlçesi’ni Dokuma Bölgesi’nden ibaret görüyor.

 Kepez İlçesi sadece Dokuma’dan ibaret olan bir ilçe değildir. Kepez İlçesi 68 mahalleden oluşan Antalya’nın en büyük ilçesi. Yatırımların sadece Dokuma Park ve Dokuma Bölgesine yapılmasını doğru bulmuyorum’’ dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yaklaşık 3 yıldır başka ilçelerde seçim çalışmaları yaptığını söyleyen Ölmez,’’  Ben Hakan Başkanı Kepez İlçe’de çalışmaya davet ediyorum. Önce herkes kendi bölgesine baksın. Kepez 3 yıldır sahipsiz kalmış vaziyette. İnşallah bu dönem CHP iktidarında Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde Kepez Belediyesi’ni kazandığımızda aksaklıklar yaşanmayacak. Kepez Belediyesi Kepez Belediye Başkanı tarafından yönetilecek’’ dedi.

ADAYIMIZ KİM OLURSA OLSUN DESTEKLEYECEĞİZ

 CHP İl Başkanı Nail Kamacı, mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde canla başla çalışacaklarını söyledi. Belediye başkan adayı kim olursa olsun destekleyeceklerini belirten Kamacı, ‘’Önümüzde yerel seçimler var. Adaylarımız kim olursa olsun destekleyeceğiz. Bizim görevimiz CHP olarak adaylarımızı desteklemek, büyütmek ve güçlendirmekti. Bugün 8 İlçede belediye başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi’de CHP’de. CHP’li belediye sayısını  daha da artırmak hepimizin görevidir. Belediye başkanı olarak seçilen arkadaşlarımıza sahip çıkacağız. Çıktığımız Yol önemlidir’’ dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.