KEPEZ VE KORKUTELİ’DE ASFALT ÇALIŞMASI NEDENİYLE YOL KAPATILACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Kepez ilçesi Şelale Caddesi ile Korkuteli ilçesi İstiklal Caddesi 18 Ekim Çarşamba gününden itibaren etaplar halinde trafiğe kapatılacak. 

17 Ekim 2023
KEPEZ VE KORKUTELİ’DE ASFALT ÇALIŞMASI NEDENİYLE YOL KAPATILACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Kepez İlçesi Şelale Caddesi’nin zamanla deforme olan asfaltı yenilecek. Sıcak asfalt çalışması nedeniyle Şelale Caddesi 18 Ekim Çarşamba gününden itibaren etaplar halinde trafiğe kapatılacak. 

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Korkuteli İlçesi İstiklal Caddesi üzerinde de yağmur suyu hattı, kaldırım ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştirecek. Bu nedenle İstiklal Caddesi 18 Ekim Çarşamba gününden itibaren etaplar halinde trafiğe kapalı olacak. Hızlı bir çalışmayla iki caddenin de kısa sürede trafiğe açılması planlanıyor. Bu süreçte sürücülerin alternatif güzergah tercih etmesi önerildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.