Kepez’de Kübra Mümün Soydal Ortaokulu Açıldı

Vali Hulusi Şahin, Kepez Altınova Mahallesi’nde inşa edilen Kübra Mümün Soydal Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı. 

18 Ekim 2023
Kepez’de Kübra Mümün Soydal Ortaokulu Açıldı

Hayırsever Kübra- Mümün Soydal tarafından Kepez Altınova’da bağışlanan ve 5 Nisan 2022 tarihinde temeli atılan Kübra Mümün Soydal Ortaokulu’nun açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, hayırsever Kübra ve Mümün Soydal, hayırseverlerin kızı Emine Soydal ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Hayırseverlere ve okulun yapımında emeği geçen herkese eğitime yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Vali Şahin okulun yapımında birçok meşakkatli sürecin olduğuna dikkat çekerek; “Sadece arsa verilerek böyle güzel eserler ortaya çıkmıyor. Bunun birçok aşaması var. Okulumuzda süreçler çok doğru bir şekilde yapılmış ve mahallemiz güzel bir eğitim yuvasına kavuşmuş. Bu tür yatırımların devamı ile hedefimiz çocuklarımızı iyi yetiştirmek. Çünkü bizim çocuklarımızdan daha kıymetli hiçbir sermayemiz yok. Bu çocuklar bizi geleceğe taşıyacak. 2’nci yüzyılı, Türkiye yüzyılı yapacak olan işte bu çocuklarımızdır. Bugünlere de çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin nesilleri sayesinde geldik.

Bundan sonra da geleceğin o aydınlık Türkiye’sine yine bu güzel çocuklarımızın sayesinde ulaşacağız. Çok yakında kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında buluşmak üzere hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.


Konuşmasının ardından hayırsever Kübra- Mümün Soydal çiftine plaket takdim eden Vali Şahin, daha sonra sınıfları gezip çocuklara kitap hediye etti. Okulun öğretmenleriyle de bir araya gelip sohbet eden Vali Şahin, ardından okul kütüphanesini gezerek kütüphaneye kitap takviyesi yapılması talimatını verdi. Programın sonunda ise Vali Şahin ve hayrsever Kübra-Mümin Soydal çifti, okul bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.