Fatih’te tartıştığı İETT şoförüne baltayla saldırdı

 

19 Ekim 2023
Fatih’te tartıştığı İETT şoförüne baltayla saldırdı

İstanbul Fatih’te İETT otobüsü şoförü ile hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı. Trafik ışıklarında hafif ticari aracın şoförü inerek, otobüs şoförüne saldırdı. Hafif ticari aracın sürücüsü eline aldığı baltayla otobüs şoförünü elinden yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün Fatih Turgut Özal Millet Caddesinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Başakşehir-Taksim seferini yapan İETT’ye bağlı özel halk otobüsü şoförü Abdullah Kanşıray, hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı. Işıklarda duran hafif ticari aracın sürücüsü aracından inerek Kanşıray’a saldırdı. Otobüs şoförü de karşılık verince, karşı taraf aracında bulunan baltayı aldı. Baltalı saldırıda Kanşıray elinden yaralandı.

Otobüsteki yolcuların müdahalesiyle kavga son bulurken hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. Kanşıray ise seferini yaralı şekilde tamamladı. İETT şoförü Kanşıray, seferin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek tedavi oldu. Daha sonra polise giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

Saldırı anı kamerada

Yaşanan olay, otobüsün araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüs şoförü ile hafif ticari aracın sürücüsünün tartıştığı görülüyor. Aracından inen sürücü otobüsün içine binerek şoföre saldırıyor. Otobüs şoförü de karşılık verince bu seferde aracından aldığı baltayla saldırıyor.

KAYNAK İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.