Arkadaşların kavgası cinayetle bitti

 

19 Ekim 2023
Arkadaşların kavgası cinayetle bitti

Düzce’de aynı iş yerinde çalışan iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Bir kişinin öldüğü bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavga anı ise vatandaş tarafından kaydedildi.

Olay, Düzce Küçük Sanayi Sitesi Akınlar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Köksal K. (35) aynı iş yerinden arkadaşı Yakup Yaman (35) ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle Köksal K., Yakup Yaman’ı defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Yaman, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, Köksal K. de çeşitli yerlerinden yaralanarak Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Yakup Yaman, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yaralı Köksal K. ise gözaltına alındı. Bıçaklama anı, anbean vatandaş tarafından kaydedildi.

 

KAYNAK İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.