Dr. Kalan, İzmir Kitap Fuarı'nda Sevenleri ile Buluşuyor

 

20 Ekim 2023
Dr. Kalan, İzmir Kitap Fuarı'nda Sevenleri ile Buluşuyor

 Sağlıklı yaşam ve beslenme alanında Türkiye'nin önde gelen uzmanlarından Dr. Kalan olarak bilinen ünlü  Farzollah Gholizadeh, 4 Kasım Cumartesi günü İzmir Kitap Fuarı'nda söyleşi ve imza gününe katılacak.
 Dr. Kalan söyleşide, sağlıklı yaşam ve beslenme, düzenli egzersiz, stres yönetimi gibi   önemli bilgiler paylaşacak. 
2016 yılından beri Ankara'da yaşayan Dr. Kalan, serbest yazar, araştırmacı, eğitmen ve danışman olarak çalışıyor. Ayrıca, sağlıklı yaşam ve beslenme, hayata karşı olumlu tutum konularında konferanslara, seminerlere ve çeşitli televizyon ve sosyal medya programlarına katılıyor.


Dr. Kalan, 1995 yılında yayınladığı "Mizaca Göre Beslenme" adlı kitabı ile tanındı. Bu kitap, Türkiye'de sağlıklı yaşam ve beslenme alanında en çok satan kitaplardan biri oldu.
 Dr. Kalan'ın çalışmaları, zihin ve bedenin birbirinden ayrı olmadığını, her birinin sorunlarının ve hastalıklarının diğerini etkilediğini ortaya koymuştur. Dr. Kalan, bu çalışmalarının sonucunda, sağlıklı yaşam ve beslenme, hayata karşı olumlu tutum gibi konuların, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığını iyileştirmede önemli bir rol oynadığına inanıyor.

Dr. Kalan Kimdir?
 Dr. Kalan olarak bilinen Farzollah Gholizadeh, 1970 Tebriz doğumlu,Akademik eğitimini ilk olarak psikoloji alanında almış,ama sonra Dr. Kalan çalışmalarını ve eğitimini sağlıklı yaşam tarzı, doğal beslenme yöntemleri ve doğal tedavilere (Tıp,i ahlati, Çin tıpı,Ayurveda tıpı, şifalı bitkiler, hipnoterapi ve diğer doğal tedavi yöntemleri) yönelterek doğu tıbbı ve insan beslenme bilimleri alanında çalışmalarını tamamlamıştır.
1989 yılında başladığı çalişmalarına, İran, Malezya, Almanya, Amerika, Hindistan, Çin, Rusya, İtalya vb. birçok ülkenin üniversite ve araştırma merkezleri ile ortak çalışmalarıyla yıllar boyunca devam eden araştırmalarının sonucu olarak onlarca kitap ve yüzlerce makale şeklinde yayınlanmıştır.
Yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikiminin ardından 2010 yılında yemyeşil bir ülke olan Malezya’da Dr. Kalan markasıyla doğal ürünler üretmeye başlayan Dr. Kalan, 2016 yılında faaliyetlerini ve üretimini güzel ülkemiz Türkiye’ye taşımıştır. Dr. Kalan’ın ürünleri doğadan ilham alınarak, doğal tıbbın ilke ve felsefesine göre ve insanın doğal mizacına uygun olarak üretilmektedir.
Dr. Kalan’ın Fars ve Türk dillerinde onlarca kitabları yayınlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.