29 EKİM’DE GENEL AF YOLDA!

Adil Yaşam Derneği ve daha bir çok dernek tarafından sürekli dillendirilen ve adil yargılanmadığını düşünen bir çok insan tarafından heyecanla beklenen Genel af için gözler 29 Ekim’de… 

20 Ekim 2023
29 EKİM’DE GENEL AF YOLDA!

 Genel af tartışmalarında gözler 29 Ekim’e çevrilirken, beklentilerin büyümesine neden olacak açıklama Ersan Şen’den geldi.

 Sözcü Tv’de konuşan Ersan Şen, “Af çıkacak ben size söyleyeyim. Ama özel olacak ama genel ya da 3. tip denilen ceza indirimi şeklinde ancak bu tüm suçları kapsamayacak ve Anayasa Mahkemesi'ne bu mesele gidecek. Af düzenlemesinin kapsamı genişler mi bilinmez, geçmişte örnekleri oldu Rahşan Affı zamanında. Şunu net söyleyebilirim ki, 29 Ekim 2023 tarihine kadar Türkiye Cumhuriyeti bir af düzenlemesi görecek.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.