Halk Et’in yeni ürünü ‘ANET SUCUK’ satışta

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hayata geçirdiği Halk Et Projesi Antalyalıları uygun fiyatlı ve kaliteli etle buluşturmaya devam ederken ürün yelpazesine sucuk üretimini de ekledi. 

23 Ekim 2023
Halk Et’in yeni ürünü ‘ANET SUCUK’ satışta

Büyükşehir Belediyesi’nin yerelden kalkınma modelinin ilk adımı olarak 2019 yılında hayata geçirdiği Halk Et Projesi ile Antalyalılar sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et ürünlerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Halk Et Satış Mağazaları ve mobil tır ile 11 ilçede tüketime sunulan etler, direkt besiciden alınarak hijyenik ortamlarda kesimi yapılarak modern bir ortamda güvenle vatandaşla buluşuyor. 


UYGUN FİYATLI KALİTELİ SUCUK
Halk Et, insan sağlığına dayalı et üretimine yeni bir ürün daha ekledi. Halk Et, et ve et ürünleri, Çiğ Halk Süt ve ANET Karttan sonra ANET markası altında sucuk üretimine başladı. Özenle seçilen dana etinden sağlıklı ve hijyenik bir şekilde üretilen fermente –ANET Sucuk, uygun fiyatla Halk Et Satış Mağazalarında satışa sunmaya başladı. ANET Sucuk’u vatandaşlar beğeniyle tüketiyor.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.