Bilim Köyü Millileri ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bilim Köyü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenecek Ayak Tenisi Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Solhan Ayak Tenisi Takımı oyuncularını misafir etti. 

24 Ekim 2023
Bilim Köyü Millileri ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Serik’e kazandırılan Bilim Köyü, bir yandan çocuk ve gençlerin bilimsel çalışmalar ile ilgili faaliyetlerini desteklerken bir yandan da kamp amaçlı il dışından gelen sporcuları ağırlıyor. 15 kişilik ekiple 3 günlük kamp sürecini Bilim Köyü’nde geçiren Solhan Ayak Tenisi Takımı Cumhuriyetin 100. Yılı’nda şampiyonluk istiyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Solhan Ayak Tenisi Takımı, 3 yıldır elde ettiği başarılarla milli takım kadrosunu oluşturuyor. Son 3 yıldır Türkiye şampiyonluğunu kazanan takım, geçen yıl Alanya'da düzenlenen turnuvada "Triple Men" kategorisinde Avrupa üçüncüsü oldu. Türkiye'yi temsil etmenin gururunu yaşayan Solhan Ayak Tenisi Takımı, 24-29 Ekim'de KKTC'nin Gazimağusa kentinde düzenlenecek turnuvada, Ay-yıldızlı formayla Avrupa şampiyonluğuna ulaşmak için mücadele edecek.

HER TÜRLÜ İMKAN MEVCUT

Kısıtlı imkanlarla bugünlere geldiklerini dile getiren Milli Takım Kaptanı Serdar Demir, iki yıl aranın ardından tekrar milli formayla Avrupa Şampiyonası'nda yer alacaklarını söyledi.  Demir, Bilim Köyü’nde verimli bir kamp süreci geçirdiklerini dile getirerek şöyle devam etti; “Biz sporcular için kamp ortamı çok önemli. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi bu konuda bizi yalnız bırakmadı. Burası doğa ile iç içe ve her türlü imkan mevcut. Spor salonu, odalar ve diğer olanaklar otel konseptinde. Herkese çok teşekkür ederim” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.