AKİK B2B ORGANİZASYONU KEMER’DE GERÇEKLEŞTİ

Akik Başkan Vekili Şenel Gürlek'in ev sahipliği ile Kemer'in en güzel otellerinden biri olan Tu'Casa Gelidonya Hotel'de Cumhuriyetin 100.Yıl kutlama haftasında Başarılı sonuçlar yaratan bir organizasyona daha imza atıldı. 

25 Ekim 2023
AKİK B2B ORGANİZASYONU KEMER’DE GERÇEKLEŞTİ

Akik Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu organizasyon komitesi ile birlikte  düzenlemiş oldukları B2B ile  50'den fazla sektör temsilcisini, firma sahibini B2B Business to Business Sektörler ve Firmalar Bir araya geliyor konsepti ile Isparta, Burdur, Alanya, Antalya bölgelerinde faaliyet gösteren firmaları buluşturmayı başardı. Bu organizasyon da firmaların hizmetleri, ürünleri iç pazar oluşturarak işbirlikleri yapmak üzere karşılıklı sunuldu. Oldukça başarılı işbirlikleri ile gün boyu görüşmeler devam etti. Ürünleri ile gelen firmalara teşhir standı oluşturuldu karşılıklı iç pazar da işbirlikleri sağlandı ve yeni firmalar ile görüşmeler yapıldı, yeni ürün ve trendler görüşüldü.

 Akik Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Çakır verdiği röportaj’da şunları söyledi. “Güçlü Ticaret Güçlü İşbirliğinden ve daima yeni kazanılan Network ağından oluşur. Biz bu organizasyonları planlarken bunları göz önüne alarak gerçekleştiririz. Yılda iki yada üç kez organize etmeyi ve Akdeniz çanağından başlayarak, farklı  şehirlerin iş dünyası B2B'leri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Oldukça faydalı bulduğumuz bu formatımız devam edecektir. Aralık ayında ise yeni bir organizasyon yapmak için şimdiden planlama yapmaya başladık. Akik İş İnsanları Birliği sayfalarımızdan duyurularını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 Başkan Filiz Çakır sözlerine şöyle devam etti; “Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100.Yılının kutlama haftasına denk getirmek özel bir kararımızdı ve büyük bir coşku ve gururla muhteşem bir Cumhuriyet Kutlama Galası ile organizasyonu geceye kadar devam ettirdik. Basın yayın temsilcilerinin, STK temsilcilerinin de davetli olarak katıldığı, Katılımcı firmalar için özel hazırlattığımız 100.Yıl B2B'si Cumhuriyet Kutlama Kartlarını sahnede takdim ettik, onlara tekrar söz hakkı verdik, tüm Katılımcılar  Cumhuriyetimiz’in 100.yıl kutlama mesajlarını tüm dünyaya duyurmuş oldular. Tu'Casa Gelidonya Hotel Mutfak Ekibinin Cumhuriyet 100. Yıl özel pastasına Atatürk portresini ve bayrağımızı resmettikleri muhteşem pasta ise hepimizi çok duygulandırdı. Alkışlar eşliğinde, bayraklarımız göklerde ,gözlerimiz dolu dolu marşlarımızı okuduk, coşku inanılmazdı.

 Tüm organizasyonlarımız da basın desteğini esirgemeyen Agc Cemiyetine,Popüler Dergi  ve Görsel Yayın organlarına teşekkürü bir borç biliriz. Şüphesiz ki basın ve yayın desteği bu organizasyonların en önemli tarafıdır, tekrar sonsuz teşekkürler. Bir sonra ki B2B Organizasyonun da daha fazla firmayı ve şehirleri biraraya getirmeyi hedefliyor ülkemizin Cumhuriyet Bayramını ayrıca kutluyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.